Energiezuinige woningen

Onder een energiezuinige woning wordt een woning verstaan die geheel duurzaam is opgebouwd met natuurlijke- en milieuvriendelijke materialen. Het beperken van het energieverbruik is de belangrijkste schakel bij deze woning. De architectuur, oriëntatie en indeling van woning dragen mee aan het optimaal gebruiken van de energiebronnen. Zoveel mogelijk gebruik maken van energiezuinige en milieu-ontlastende materialen bevorderen ook het verlagen van het energieverbruik. Met een goed geventileerde en geïsoleerde houten woning wordt vanzelf een comfortabel leefklimaat gecreëerd. Het ventileren van een woning bevorderd de doorloop van verse lucht, wat goed is voor de gezondheid.

Een energiezuinige woning is een slimme woning die niet alleen in de basis zuinig met energie omgaat, maar ook als doelstelling heeft om het milieu te ontlasten. De energiezuinige woningen zijn strak en modern uitgevoerd. Een investering in de toekomst, die zijn geld terug verdiend. Vooral in deze tijd is gas loos niet meer weg te denken in deze maatschappij. Hierin zal BouWijs u geheel helpen u de juiste energiezuinige woning voor uw samen te stellen.

Prijs op aanvraag

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen