Gastenverblijven

Heeft u altijd al een droom gehad om een gastenverblijf te laten bouwen, dan zit u bij BouWijs goed. Wij bij BouWijs plaatsen doorgaans het gehele jaar woningen, tuinkantoren en gastenverblijven. Gastenverblijf wordt nu ook B&B genoemd of woont u ver van familie zo dat ze een lang weekend over komen en zo toch een eigen plekje hebben. Alles is mogelijk, wees creatief en de mooiste ontwerpen komen eruit.

Referentie
Prijs op aanvraag

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Een gastenverblijf is/kan multifunctioneel zijn

Heeft u de wens om een gastenverblijf te bouwen, dan komen wij graag bij elkaar om uw wensen te bespreken. Er zijn zo veel mogelijk heden. Het is niks fijner om uw gasten een fijne plek te bieden. U kunt het gastenverblijf ook gebruiken voor uw zelf, denk hier bij aan thuis werk plek of een atelier/hobby. Ook kunnen we er veranda aan maken en een gezellige zit plek te creëren, u heeft dan u voorzieningen in uw gastenverblijf en u hoeft niet op en neer naar uw woning. U kunt uw gastenverblijf ook combineren met een schuur/berging. Er zijn zo veel mogelijkheden.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?

Bij BouWijs werken wij graag met uw eigen ontwerp, vanuit hier kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. U wensen zijn dan al duidelijk en zo komen we tot een definitief ontwerp. Weet u niet zo goed waar te beginnen dan helpen wij u graag verder. Met een gesprek komen we meestal al heel eind. En van uit daar kunnen we een ontwerp maken. Ook kunnen we één van onze huis architecten mee laten kijken naar het ontwerp. Een architect kijkt met een frisse blik naar uw ontwerp, waar u misschien op bleef haken vult hij het aan met een persoonlijke touch. We nemen alle tijd om tot een uniek ontwerp te komen.

Welke materialen worden gebruikt bij een gastenverblijf?

Wij werken vooral met Thermo vuren, wel met een vergrijzer er over zodat het natuurlijk vergrijst. U kunt de buitenbekleding ook in een bepaalde kleur laten spuiten. Voor de kozijnen kunnen we hardhout toepassen. Maar i.v.m. onderhoud wordt er ook vaak gekozen voor kunststof kozijnen of aluminium. Bij een zadeldak passen wij graag aluzinkplaten toe, dit geeft een strakke en moderne uitstraling. Bij een plat dak gebruiken wij epdm eventueel te combineren met sedum.

Van eigen ontwerp naar uw gastenverblijf. Neem contact met ons op, om uw wensen door spreken, of onder het genot van kopje koffie bij ons of bij u op locatie. Onze adviseurs adviseren u graag.

Referenties

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

Egmond a/d Hoef