Tuinkantoor prefab

Tuinkantoren bieden de ideale oplossing om je even af te zonderen van de standaard huiselijke omgeving en om de werk productiviteit te verhogen. Daarnaast geven houten tuinkantoren een prachtige sfeertoevoeging aan uw tuin.

Bent u nou op zoek naar een houten kantoor die perfect bij uw tuin en woning past. Dan bent u bij BouWijs aan het juiste adres. BouWijs is al jaren gespecialiseerd in houtbouw projecten op maat.

Omdat wij een maatwerk bedrijf zijn kunnen wij een tuinkantoor volledig naar uw wensen aanpassen, leveren en monteren. Denk hierbij aan de bouw van een modern kantoor, voor een werkplek met een gedeelte B&B. Er is veel mogelijk, wij denken hierin graag met u mee.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Tuinkantoor bouwen

U bent van plan een tuinkantoor van hout te bouwen, maar waar te beginnen? We zullen u kort uitleggen waarmee u rekening moet houden alvorens u, bij BouWijs, een vrijblijvende prijsopgave aanvraagt voor uw prefab tuinkantoor.

  • De fundering: Wat is de ondergrond waarop uw prefab tuinkantoor komt te staan. Voor wat in uw situatie het best is om als fundering te gebruiken, kunt u terecht bij onze adviseurs.
  • Wanden van het tuinkantoor: Zweeds rabat wanden of liever strakkere wanden door middel van rabatdelen, beide is mogelijk. Doordat de wanden van een prefab tuinkantoor zijn gebouw d.m.v. houten frames worden de binnen wanden saus klaar opgeleverd. Dat wil zeggen dat u alleen de wanden nog maar hoeft te sausen. De wanden worden geïsoleerd geleverd, de wanden hebben een dikte van 24 cm. Hier door is uw tuinkantoor hoogwaardig geïsoleerd en kunt er het gehele jaar gebruik van maken.
  • Ramen en deuren van het tuinkantoor: Dan is het de vraag welke deuren en ramen u geplaatst wilt zien. Bij een tuinkantoor is het vaak mooi om er een grote glazen schuifpui in te plaatsen, Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een dicht kantoor waarbij u er een hardhouten dichte deur in wenst. Wij staan open voor uw suggesties en kunnen alles voor u realiseren. Ook voor de ramen hebben wij meerdere mogelijkheden. Denk aan draaikiepramen, vaste ramen en zijlichten. Ook dit is uiteraard aan te passen op uw wensen.
  • Het dak van het prefab tuinkantoor: De meeste tuinkantoren hebben een plat dak waarbij gebruik gemaakt word van EPDM. Maar een zadel- of puntdak is ook bespreekbaar. De verdere afwerking doormiddel van goten (PVC of zink), afvoer en zetwerk nemen wij ook voor onze rekening. Om uw tuinkantoor passend in uw omgeving te maken is sedum dak bedekking ook helemaal van deze tijd.

Naast het bouwen van tuinkantoren helpen wij u ook graag met een maatwerk recreatiewoning, mantelzorgwoning, chaletwoning, schuurwoning of gastenverblijf.

Voordelen van een prefab tuinkantoor:

  • Extra ruimte bij u in de tuin.
  • Een plek waar u 365 dagen paar jaar kunt vertoeven.
  • Het tuinkantoor kan in 2/3 dagen geheel geplaatst worden.
  • U kunt geheel mee denken in het ontwerp.
  • Een snelle oplossing, voor veel comfort.

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

No results found.