Tuinkantoor prefab

Tuinkantoren bieden de ideale oplossing om je even af te zonderen van de standaard huiselijke omgeving en om de werk productiviteit te verhogen. Daarnaast geven houten tuinkantoren een prachtige sfeertoevoeging aan uw tuin.

Bent u nou op zoek naar een houten kantoor die perfect bij uw tuin en woning past. Dan bent u bij BouWijs aan het juiste adres. BouWijs is al jaren gespecialiseerd in houtbouw projecten op maat.

Omdat wij een maatwerk bedrijf zijn kunnen wij een tuinkantoor volledig naar uw wensen aanpassen, leveren en monteren. Denk hierbij aan de bouw van een modern kantoor, voor een werkplek met een gedeelte B&B. Er is veel mogelijk, wij denken hierin graag met u mee.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen