Chaletwoningen - Houten chaletbouw

Tegenwoordig laten steeds meer mensen een chaletwoning bouwen, deze dienen als vakantieadres, verhuur of zelfs voor permanente bewoning. Een chalet om in te wonen is een toenemende trend in de branche. Vooral door de charme van het natuurlijke hout; hout leeft, straalt harmonie uit en geeft rust! Daarnaast spelen de prijsvoordelen in vergelijking met een stenen woonhuis wel degelijk een rol. Een houten chaletwoning in een natuurlijke omgeving met de comfort van thuis, spreekt veel natuurliefhebbers aan. Chaletbouw op een eigen stuk grond, bijvoorbeeld in eigen tuin of op een perceel waarover u beschikt, is daarom een veel gekozen optie.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Prijzen chaletbouw

De prijzen voor het bouwen van een chaletwoning zijn zeer gevarieerd. Doordat alle prefab chalet volledig naar wens van de klant kan worden samengesteld, kunnen wij enkel een indicatieprijs afgeven. Wanneer u een offerte aanvraagt is het van belang dat u het volgende vermeld:

  • Hoe wilt u de woning opgeleverd hebben? Compleet met (binnen)afwerking of casco (kaal)?
  • Welke afmeting had u gewenst van de woning? Geen enkele afmeting op de website staat vast.
  • Welk type houtsoort wenst u voor de binnen- en buitenafwerking?
  • Indien u kiest voor complete afwerking, wat wenst u in de chaletwoning? Denk hierbij aan de hoeveelheid slaapkamers, woonkamer, hal, keuken, douche, toilet, andere verblijven enzovoort.
  • Over hoeveel verdiepingen moet de woning beschikken?
  • Op wat voor termijn wilt u de woning realiseren, is de bereikbaarheid goed en eventueel het beschikbare budget dat u in gedachten had.

Op al het bovenstaande, is de prijs van invloed. Natuurlijk speelt BouWijs een adviserende rol naar u toe om uw wensen zoveel mogelijk te verwezenlijken. Geen wens is ons te gek!

Houten chalet leveren en monteren op locatie

BouWijs levert en monteert uw luxe houten chalet op locatie. Over het algemeen worden de wandelementen prefab in de werkplaats gemaakt en vervolgens vervoerd naar locatie. De wanden worden gemonteerd tot één geheel, zodat daarna de overige zaken zoals dakbedekking en verder afwerking kunnen worden afgerond. Mits gekozen is voor een gedegen fundering, gebeurt dit natuurlijk als eerste. Soms komt het voor dat de hele chaletwoning bij de fabriek in elkaar wordt gezet om per vrachtwagen in één keer vervoerd te worden naar de klant.

Stel uw eigen houten chalet samen

Voor uw houten chalet bepaalt u zelf de afmetingen, materialen, ramen, deuren, isolatie, dakvormen en dakbedekkingen. Ook een casco oplevering behoort tot de mogelijkheden. Een chalet wordt bij ons vaak gefabriceerd uit houtbouw. Hiermee wordt bedoeld dat de wanden worden gefabriceerd uit prefab elementen om vervolgens in elkaar gezet te worden. Dit kan bij u op locatie gebeuren, maar ook op ons eigen terrein. Het is maar net wat u wenst!

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

No results found.