Permanente woningen

Bij BouWijs bestaat geen standaard, je kunt je permanente woning compleet maatwerk zelf samenstellen, ontwerpen en laten bouwen. Het ontwerp van een permante woning moet meestal wel aan het bestemmingsplan voldoen. Een bestemmingsplan is de regelgeving van de gemeente. De gemeente geeft aan wat de uitstraling van uw permante woning aan moet voldoen. Zo geven ze aan wat de bebouwde oppervlakte mag zijn en hoe hoog u moet mag bouwen en welk materiaal u mag gebruiken. In elke gemeente is het bestemmingplan anders. Wilt u graag advies bij het bouwen van uw permanente woning neem dan contact met ons op.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Hoe nu verder?

Veel parken en recreatiegebieden hanteren eigen regels en kennen ieder z’n eigen restricties. Met onze op maat gemaakte woningen, kunnen wij voldoen aan elke restrictie. Uiteindelijk zijn het de gemeentes en de parkeigenaren die gaan bepalen of er permanent verbleven kan worden in een houten woning. Hiervoor dien je dus eerst te informeren bij de gemeente of eigenaar van het betreffende park. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met vergunningsaanvragen of om te achterhalen of het park geschikt is voor permanente bewoning.

Moderne houtbouw

BouWijs is specialist op het gebied van moderne houtbouw. Alle permanente woningen zijn volledig gebouwd volgens de normen en woningeisen van het bouwbesluit. Met de juiste RC-waardes: vloer 3.5, wanden 4.5 en het dak 6.0, kan heerlijk genoten worden van en in de woning. BouWijs bouwt zowel casco als compleet woonklaar. BouWijs onderscheid zich door haar moderne bouwstijl, geometrische vormen, beste energieprestaties en door het gebruik van enorm veel glas en dus veel lichtinval. Heb je een eigen ontwerp woning? Stuur dit dan mee met de offerte aanvraag, zodat wij met het ontwerp aan het rekenen kunnen. Wij informeren en geven graag advies in bijvoorbeeld het gebruik van materiaal of aan welke eisen je woning, volgens de gemeente, moet voldoen.

Laat je inspireren door de moderne permanente woningen!

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

No results found.