Houten huis: Een duurzame woning

BouWijs heeft als doelstelling om de houten huizen zo open en modern mogelijk te bouwen, wat het gebruik van veel glas met veel openslaande ramen en deuren betekend. Op deze manier haalt u binnen naar buiten en andersom. Met de aanschaf van een houten huis wordt geïnvesteerd in de toekomst en wordt het tijdperk van fossiele brandstoffen achter gelaten. Kies voor een installatie die zich niet alleen weer verdiend, maar bovenal het milieu spaart. BouWijs stelt daarbij alles in het werk om in een hoog geriefelijk klimaat ‘nul-op-de-meter’ te creëren.

Bij de bouw van een houten woning zit de architectuur anders in elkaar dan bij de bouw van een standaard woning. De ene unieke woning is namelijk de andere niet. Daarom heeft BouWijs de beschikking over een architect om de droomwoning van u te realiseren! Samen met de adviseur en architect komt u tot een op maat gemaakte houten woning. Hierbij staat een strak, duurzaam en milieu ontlastend huis centraal! Een houten huis bij BouWijs laten bouwen geeft een garantie op een duurzame woning. Een woning met Nul op de meter wat zeker een investering waard is. Hierdoor investeert u in de toekomst en helpt u mee met het terug dringen van de CO2 uitstoot.

Prijs op aanvraag

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen