Houten prefab schuurwoning

Een prefab schuurwoning is een woning die op een schuur lijkt, met een moderne uitstraling. Tegenwoordig worden er veel schuurwoningen gebouwd, omdat deze woningen een moderne stoere uitstraling hebben. Maar in deze tijd worden er veel raampartijen en eventuele eiken spanten in aangebracht. Doordat de uitvoering van hout is, krijgt u een schuurwoning die rust uitstraalt en past in de omgeving waar hij gebouwd mag worden. Hierbij denkt u misschien ook wel aan boerderij-achtige stijl, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Een rieten kap is prachtig, maar wat denkt u van aluzinkplaten? Dit geeft een moderne en sobere uitstraling. Bij BouWijs is veel mogelijk zo kunt u zelf uw schuurwoning ontwerpen, wij denken graag met u mee.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Is een maatwerk schuurwoning bouwen mogelijk?

Bij BouWijs werken wij hoofdzakelijk met maatwerk. Zo heeft elke klant zijn eigen wensen om een schuurwoning samen te stellen. Als u niet goed weet waar te beginnen, kunnen wij starten met een standaard ontwerp. U kunt vanuit dat punt verder met uw eigen schuurwoning. Zo kunnen we de indeling aanpassen, een vide plaatsen, overkapping er aan plaatsen. Dit alles doet u in overleg met één van onze medewerkers van de tekenkamer. Wilt u er toch een speciale touch aangeven dan kunt u natuurlijk ook overleggen met één van onze huis architecten. Alles gaat in samenspraak met u, het gaat om uw woon genot.

Hoe wordt een prefab schuurwoning gebouwd bij BouWijs?

Een schuurwoning wordt bij BouWijs geheel voorbereid in de fabriek. Dat het voordeel van prefab bouwen. Wij kunnen in de fabriek bouwen onder alle weersomstandigheden, en de bouwduur op locatie is daardoor ook korter.

Als u het ontwerp volledig klaar hebt naar uw wensen, en de installatie heeft door gesproken met de installateur, en de kozijnen door heeft genomen, gaan wij op de tekenkamer uw ontwerp omzetten naar werktekeningen. Het ontwerp uitwerken naar werktekeningen is een proces van 6 weken. Als de werktekeningen klaar zijn, worden ze aangeboden bij de fabriek. In de fabriek wordt uw woning klaar gemaakt en de schuurwoning wordt geleverd in HSB elementen bij uw op locatie.

Is een schuurwoning van deze tijd?

Een schuurwoning klink niet modern, maar dat is hij zeker wel. We kunnen de mooiste ontwerpen voor u maken. Grote raampartijen, een vliesgevel met een prachtige licht inval in uw woning. Ook worden bij schuurwoningen de overkappingen doorgetrokken met eiken spanten. Iets waar u voor kunt kiezen, er zijn vele opties om uw prefab schuurwoning volledig naar uw wens te maken.

Zijn schuurwoningen duurzaam en energiezuinig?

Zoals elke prefab woning bij BouWijs is een schuurwoning ook zeker duurzaam en energiezuinig, en wel zodanig dat deze energie neutraal is. Wij bouwen met de hoogste RC waardes, en kunnen de mooiste natuurlijke producten gebruiken. Denk hierbij aan leemstuc, vlas of katoen isolatie. Allebei hoogwaardige producten die wij graag toe willen passen.

Energiezuinig is niet meer weg te denken in deze maatschappij, zo komt in elke woning een warmtepomp. Dit kunt u na wens uitbreiden met een, warmte terugwin installatie, hergebruik van het regenwater en of trippel beglazing. Er zijn talloze mogelijk heden. Graag bespreken wij die met u op locatie, zodat wij geheel naar u wens uw schuurwoning kunnen realiseren.

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

No results found.