Recreatiewoningen

De houten recreatie woningen van BouWijs stralen rust uit en geven ontspanning. Binnen 8-9 maanden kunt u genieten van uw eigen prachtig gerealiseerde recreatie woningen. Over het algemeen worden recreatiewoningen vooral ter beschikking gesteld op de daarvoor bestemde parken. Natuurlijk kunt u deze woningen ook plaatsen op een stuk eigen grond (mits toegestaan).

Een houten recreatiewoning leeft, ontspant en geeft rust. BouWijs maakt de mooiste houten recreatiewoningen. Volledig op maat en naar uw eigen wensen aan te passen. Ben u op zoek naar een tweede huis, een vakantiewoning of een gastenverblijf? Dan is een houten recreatiewoning van BouWijs een zeer interessante optie.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Houten recreatiewoning kopen

Een houten recreatiewoning leeft, ontspant en geeft rust. BouWijs maakt de mooiste houten recreatiewoningen. Volledig op maat en verrassend betaalbaar. Ben u op zoek naar een tweede huis, een vakantiewoning of een gastenverblijf? Dan is een houten recreatiewoning van BouWijs een zeer interessante optie.

Een houten recreatiewoning ziet er niet alleen prachtig uit, de woning is ook nog eens heel gezond. Hout neutraliseert namelijk vocht, waardoor uw houten recreatiewoning ‘ademt’. Dit zorgt voor een goed en gezond binnenklimaat.

Een houten recreatiewoning biedt meer voordelen:

 • Hout is energiezuinig en isoleert uitstekend;
 • Hout leeft, geeft rust en straalt een natuurlijke warmte uit;
 • Hout is licht en makkelijk te verwerken. Daardoor zijn de bouwkosten lager dan bij een traditioneel stenen vakantiehuis;
 • Hout heeft een lange levensduur;
 • Hout is milieuvriendelijk en levert nauwelijks afval op.

BouWijs maakt alle houten recreatiewoningen op maat. We maken al uw woonwensen waar en gebruiken daarbij uitsluitend de beste materialen.

 • Alle houten woningen zijn volledig op maat gemaakt en uniek;
 • Er is een houten woning voor elk budget;
 • Met ruim 20 jaar ervaring is BouWijs dé expert op het gebied van het bouwen van houten woningen.

Soorten houten recreatiewoningen

Houten recreatiewoningen zijn er in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele of juist voor een moderne recreatiewoning met veel glas en verschillende bouwvormen. Ook eigen ontwerpen zijn van harte welkom. Dankzij de fabricage in onze fabriek bepaalt u alles zelf, tot in het kleinste detail.

Uw houten recreatiewoning is gemaakt van duurzaam hout, dat uitstekend isoleert en vocht reguleert. Zo bespaart u stookkosten en bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. De woning werken we duurzaam af met kwaliteitsmaterialen, zoals het gebruik van de duurzaamste houtsoorten voor de wanden, hardhouten deuren en ramen, strakke vloeren en daken met hoge isolatiewaardes. Of u nu houdt van een traditionele, moderne of eigentijdse uitstraling, u bepaalt het geheel zelf.

Extra’s maken de houten recreatiewoning af

Ook bij de inrichting van uw houten recreatiewoning zijn de mogelijkheden eindeloos. Een design keuken, extra ruime badkamer of luxe sauna? Het kan allemaal.

Bent u een echt buitenmens? Bereid uw recreatiewoning dan uit met een bijpassende slaapvide, terras of overdekte veranda.

Nog meer voordelen van een houten recreatiewoning van BouWijs

 • Houtsoorten met lange levensduur
  BouWijs gebruikt bij de fabricage van uw houten recreatiewoning uitsluitend duurzame houtsoorten met een lange levensduur. Uw huis is daardoor robuust en onverwoestbaar.
 • Milieuvriendelijk
  Draagt u de natuur een warm hart toe, dan is hout helemaal een goede keuze. We gebruiken bij de fabricage uitsluitend duurzame- en milieuvriendelijke materialen. Het weinige afval dat overblijft kan meestal hergebruikt worden. Bovendien is het verwerken van houtafval energiezuinig.
 • Schoonheid
  Last but not least: uw houten recreatiewoning ziet er prachtig uit. Hout leeft, heeft uitstraling en geeft rust. Bij BouWijs is een recreatiewoning bouwen altijd modern met een luxueuze uitstraling!

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen

No results found.