Prefab woningen

Tegenwoordig laten steeds meer mensen een prefab woning bouwen. Maar wat houdt een prefab huis nu in? Vergeleken met traditioneel bouwen is, dat Prefab woning zo veel mogelijk in de fabriek wordt gemaakt, en bij traditioneel bouwen beginnen ze gelijk bij u op de locatie te bouwen. Omdat de hsb elementen in de fabriek worden gemaakt hebben we geen invloed van weer omstandigheden. Ook verkort de tijd van bouwen op locatie enorm. Uw woning wordt binnen 5 dagen opgezet, waardoor u gelijk een goed beeld krijgt van uw woning.

Vooral door de charme van het natuurlijke hout; hout leeft, straalt harmonie uit en geeft rust! De bouw van een prefab woning op een eigen stuk grond, is daarom een veel gekozen optie.

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen