Mantelzorgwoningen

Nederland heeft te maken met steeds meer ouderen en derhalve neemt de kwaliteit van de zorg steeds meer af. Daardoor wonen ouderen langer zelfstandig, wat vaak niet meer kan qua fysieke omstandigheden. Uw ouders, hulpbehoevenden en/of andere familieleden in huis nemen, is waarschijnlijk geen optie. Plaatsing in een verplegingshuis gaat echter ook te ver. In dit soort gevallen is een houten mantelzorgwoning ideaal!

Een houten mantelzorgwoning is een compleet uitgeruste, tijdelijke woning gebouwd naast uw eigen huis. Het huis bestaat standaard uit een woonkamer, badkamer, slaapkamer en eetkamer.

Prijs op aanvraag

Heb je vragen of wil je een prijsindicatie?

Projecten

Ook een referentie-project bezichtigen? Dat kan! Je bent namelijk niet de eerste die een door ons opgeleverd project bezichtigt. Helaas beschikken wij niet over een showroom, maar kan een referentie-project bekeken worden bij de klant op locatie middels een afspraak. Nieuwsgierig om eens een project te bekijken? Kom in contact door het invullen van het contactformulier, een e-mail te sturen of naar ons te bellen